The perfect guide to the casino

Bedst og værst i OB-Viborg

Kenneth Zohore headede hjemmeholdet i front og Lasse Kryger lukkede opgøret med sin scoring til 2-0, hvilket gav OB sejren denne lørdag eftermiddag i Odense. Vi kigger på de bedste og værste præstationer fra kampen.

I fredagens Superligakamp mødtes to hold, der begge jagtede de 3 point efter nederlag i sidste runde. Det klarede hjemmeholdet fra OB bedst, da de sejrede 2-0 på mål af Kenneth Zohore og Lasse Kryger.

Vi kigger på de bedste og værste præstationer fra kampen.

Bedste præstationer:

Det er svært at pege én OB-spiller ud i dag, for sejren var i høj grad et resultat af en god holdpræstation. Dog skal OB’s midtbane-duo fremhæves for deres stærke prstation. Azer Busuladzic og Mohammed El Makrini havde overtaget på midtbanen fra start til slut og leverede begge solide præstationer.

Viborgs defensiv stod godt placeret hele kampen og blottede sig kun, da de blev ramt af et godt kontrastød af fynboerne ved scoringen.

Værste præstationer:

Viborg havde ikke meget offensivt at komme med til dagens opgør. Ante Rukavina og Serge Deble havde igennem hele kampen svært ved at komme fri af OB’s velspillende forsvar. Den sidste skarphed og præcision manglede specielt fra Rukavina, der også blev erstattet af Jeppe Curth midt i 2. halvleg. Kampens helt store må dog tilskrives Serge Deble for at få et dumt rødt kort.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top