The perfect guide to the casino

Gerrard afslører: Ferguson sendte denne United-legende for at overbevise mig om at skifte til United

Steven Gerrard kan ikke helt forstå, at Sir Alex Ferguson i sin selvbiografi skriver, at han ikke mener, at Gerrard var en topspiller. For skotten prøvede desperat at få fingrene i ham.

Steven Gerrard er en sand Liverpool-legende, men det kunne være endt noget anderledes, hvis han var blevet overbevist af Gary Neville, der havde fået til opgave at lokke ham til United.

– Min agent, Struan Marshall, fortalte mig, at Ferguson meget gerne ville signe mig. Gary Neville bankede på min dør i løbet af landsholdslejren. Han kom ind til en snak og lod mig vide, hvor meget United ville elske at have mig til at spille for dem. Gary fortalte mig, at Fergie havde sendt ham.

Derfor kunne Gerrard ikke helt forstå, hvad Ferguson skrev i sin bog.

– I 2004 havde Ferguson kaldte mig den mest indflydelsesrige spiller i England og mente, at alle ville elske at have Gerrard på deres hold. Så jeg var lidt såret og overrasket, da Ferguson 13 år senere i sin selvbiografi at insisterede på, at han var en af ​​de få, der aldrig mente, at jeg var en topspiller. Det eneste, der betød noget var dog, at jeg har rigtig meget respekt for Ferguson, men jeg spekulerede på, hvor mange ligatitler han troede, at Scholes eller Keane kunne have vundet, hvis de havde spillet for Liverpool. Jeg ville have gjort det OK på et United-hold sammen med Keane på midtbanen med David Beckham til højre, Ryan Giggs til venstre og Ruud van Nistelrooy op foran, skriver Gerrard i sin nye bog.

Slår Zlatan og PSG vores svenske naboer fra Malmø? Du kan lige nu score odds 4.0(!) på sejr til franskmændene!

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top