The perfect guide to the casino

Redknapp sviner Liverpool: Det værste jeg har set i årevis

Harry Redknapp har ikke den store tiltro til det nuværende Liverpool-hold.

Liverpool har haft en blandet sæsonstart, der startede med to sejre over Stoke og Bournemouth, så en uafgjort mod Arsenal, og til sidst et skuffende nederlag hjemme mod West Ham. Og den tidligere Tottenham- og QPR-manager Harry Redknapp har ikke den store tiltro til Liverpool-holdet.

Jeg ser ikke noget lys i Liverpool overhovedet. Jeg synes, det er det værste Liverpool hold, jeg har set i årevis. De stråler af gennemsnitlighed. De er heldige med at have nogen point. Bournemouth burde have slået dem, de fik et sent mål hos Stoke. OK, de spillede okay første halvleg i Arsenal. Jeg tror, ​​de skal gøre det rigtig godt for at slutte i top fem.. De mistede Steven Gerrard, deres leder.De mistede Jamie Carragher året før. De har mistet deres karakterer, udtaler han i følge Sport Bible, før han fortsætter.

Kig på de to centerforsvarere i lørdasg (Dejan Lovren og Martin Skrtel). Deres venstreback (Joe Gomez) er en god ung spiller, der ikke kan sparke med sin venstre fod, men spiller på venstre back. Han er et fantastisk talent, stærk, hurtig. Men hvad vil han give dig i venstre side? Han er på den forkerte side. De er et dårligt balanceret hold. Jeg elsker Liverpool Football Club, og hvis du sagde til mig, hvilket hold ville jeg have elsket at styre i dette land, ville det være Liverpool – men jeg kan ikke se dem gøre det i år.

Mest læste på Footy.dk

1.Genialt: Denne ting har United smidt på gaden ti timer efter de Gea-handlen kollapsede
2.Otte store handler, som ikke lå lige til højrebenet
3.Officielt: Valencia kaprer Monaco-stjerne for stort millionbeløb
4.Vildt: For første gang i 50 år startede Real uden en eneste af de disse spillere på holdet
5.Top 5: Bizarre transferhandler der var lige ved at ske

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top