The perfect guide to the casino

Vildt: Denne spiller er netop blevet udnævnt som Liverpools vice-anfører

Brendan Rodgers har i dag offentliggjort hvem der er den nye vice-anfører for Liverpool i den kommende sæson. Og valget virker temmelig opsigtsvækkende.

Han kunne have valgt spillere, som har spillet i klubben længe, som Martin Skrtel, Coutinho, Mignolet eller Lucas. Men i stedet er valget faldet på den nytilkomne James Milner. Om valget siger Rodgers:

– Han har en stor karakter og en kæmpe mentalitet, og jeg følte vi havde brug for det hos vice-kaptajnen i denne sæson, sagde Rodgers på dagens pressekonference før weekendens Premier League-brag mod Stoke.

– Hans faktiske talent er måske blevet overset fordi han altid har spillet sammen med nogle utrolige talenter, men denne mand arbejder utrætteligt i alt hans spil, uddyber Rodgers.

– Han møder ind her kvart i otte om morgenen for at være sikker på at han er forberedt på hans træning, får al hans mad supplementer og sørger for alt er klar inden træning – han møder altså ind to en halv time før hans træning. Derefter gør han sit arbejde, giver sit maximum. Han forbereder sig selv som enhver elitespiller burde gøre, slutter Rodgers.

Jordan Henderson er anfører i Liverpool.

Mest læste på Footy.dk

1. De bedste memes og tweets: Hele verden hylder Lord Bendtner efter præstationen mod Bayern
2. Billede: Balotellis barmfagre babe viser varerne frem
3. Lord Bendtner blev den store helt for Wolfsburg i mod Bayern
4. Billeder: Schweinsteiger og lækker tennisstjerne vil købe denne villa til 25 millioner
5. Frækt galleri: Tidligere AaB-stjerne er kærester med denne lækre model, der har deltaget i Miss Denmark

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top