Steven Gerrard fik 80 minutter og scorede to gange i hans og Carraghers testimonial for Liverpool.

Her til eftermiddag fik både Steven Gerrard og Jamie Carragher deres testimonial for Liverpool, da de stod for at sammensætte et hold hver, som tørnede sammen i en velgørenhedskamp på Anfield. På Gerrards mandskab var der blevet plads til blandt andet Luis Suarez, Fernando Torres og Xabi Alonso, mens Carragher på sit holdblandt andet havde Didier Drogba og Pepe Reina med.

Det var dog en nuværende Liverpool-spiller, der stod for første overskrift, da Mario Balotelli krøllede bolden i mål til 1-0 til Carraghers mandskab. Kort efter var det Balotellis angrebsmakker Didier Drogba, som kunne sætte den i kassen. Ti minutter før pausen kom højdepunktet i kampen så, da Steven Gerrard sikkert omsatte et straffespark og reducerede til 1-2.

I pausen blev der skiftet heftigt ud på de to mandskaber, og ind kom blandt andet duoen Luis Suarez og Fernando Torres. Netop Suarez kom i fokus tyve minutter før tid, da han skaffede et straffespark, som Gerrard sparkede ind. Der var optræk til flere chancer, men der blev ikke scoret yderligere i kampen, som dermed endte 2-2. Se nogle af målene i videoerne herunder.