Liverpool vandt 1-0 over Swansea: SÃ¥ vild er deres stime

Liverpool cruiser fortsat derudaf, og Brendan Rogers må være yderst stolt af hans drenge. Her til aften vandt de 1-0 over Swansea.

13 kampe ubesejret i Premier League, det er det nye faktum for Liverpool der efterhånden ligger solidt på en outsider position til Champions League pladserne i næste sæson. I aftenens kamp skulle de op mod Swansea, der har været temmelig ustabile på de sidste.

Første halvleg var egentlig meget jævnbyrdig med sporadiske chancer til begge mandskaber. Liverpool forsøgte at true Swanseas defensiv med hurtighed, men kom sjældent gennem til de helt åbne muligheder. Swansea derimod havde faktisk gode muligheder for at komme foran, og både Jonjo Shelvey, Gylfi Sigurdsson samt Bafetimbi Gomis havde gode muligheder for at bringe hjemmeholdet foran.

I anden halvleg kom Liverpool-mandskabet bedre med og sad på de største chancer. Og efter 68 minutter kom forløsningen så, da formstærke Jordan Henderson bragte udeholdet foran 1-0 på et flot chip der virkelig illustrerer midtbanemandens tekniske færdigheder.

Swansea forsøgte at skafe sig selv muligheder til sidst i opgøret, men Liverpool fik generelt lukket godt af. Gæsterne kunne i tillægstiden have gjort det til 2-0 men Daniel Sturridge ramte stolpen.

Liverpool indtager efter sejren 5. pladsen i Premier League, mens Swansea indtager 9. pladsen.