The perfect guide to the casino

Chok på Paradise Hotel: Vivi skjuler fortid

Vivi deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 19, hvor hun endte med at vinde. Men i denne sæson har hun valgt at holde sin fortid skjult, da hun frygtede, at de andre deltagere ville se hende som en trussel og smide hende ud.

“Jeg sagde hjemmefra, at de ikke skulle vide, at jeg havde vundet før,” fortæller Vivi. “Jeg var bange for, at de ville tænke som mig i sæson 19, hvor jeg smed de gamle deltagere ud på stribe.”

Vivi afslører også, at produktionen af ‘Paradise Hotel’ blandede sig ind i hendes hemmeligholdelse.

“De bad mig om at sige, at jeg havde været med før, men ikke mere end det,” forklarer hun. “Og vi fik at vide, at vi ikke måtte tale mere om det.”

Udover at have vundet ‘Paradise Hotel’ før, har Vivi også en anden hemmelighed: Hun kender en af de andre deltagere, Sinan, hjemmefra. De to forsøger at holde deres relation hemmelig for de andre deltagere, men det er uklart, om det lykkes dem.

Vivis hemmeligheder lover at sætte gang i dramaet i den nye sæson af ‘Paradise Hotel’. Det bliver spændende at se, hvordan de andre deltagere reagerer, når de finder ud af sandheden, og om Vivi formår at vinde igen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top