The perfect guide to the casino

Stort galleri: Boris Laursens storbarmede ekskæreste hitter

Før Boris Laursen flyttede til Spanien og fandt sig en udenlandsk flamme, dannede han i en årrække par med skønne Josefine Nørgaard Winter.

Tilbage i 2017 fandt en 17-årig Josefine Nørgaard Winter og dengang 21-årige Boris Laursen sammen. De nåede at danne par i et år før de satte forholdet på pause for sidenhen at finde sammen igen. Den dag i dag har de dog ikke dannet par i mange år, og på Instagram er det heller ingen hemmelighed, at de begge er kommet videre.

I dag bor Boris i Spanien og har i over et år nu dannet par med Tatiana Gutierrez.

Josefine ser omvendt ud til at nyde singlelivet, der blandt andet byder på rigtig mange ferier til udlandet, hvor særligt Dubai har været et stort hit.

Her har hun fra tid til anden været afsted med Alva Madsen fra DR-serien ‘Fars pige’, og har også spenderet en masse tid med Janni Ree.

Der er også sket lidt med kroppen hos Josefine, der har fået lavet silikonebryster, og dem er hun heldigvis ikke bange for at vise frem.

Se bare billederne herunder, hvor hun viser sin imponerende barm frem:

Du kan se meget mere til Josefine her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top