The perfect guide to the casino

WHAT! Det vidste du IKKE om Martin Jensen og Blachmanns bromance

De to ‘X-Factor’-dommere nyder også hinandens selskab, når de ikke er at finde på tv-skærmen.

Fredag efter fredag toner Martin Jensen og Thomas Blachmann frem på tv-skærmen, når de sidder i de varme dommerstole i ‘X-Factor’ sammen med Oh Land, og her det formentlig de færreste der ikke har bemærket, at de to mandlige dommere har en lille bromance kørende.

57-årige Thomas Blachman og 29-årige Martin Jensen, der aldrig havde stiftet bekendtskab med hinanden inden ‘X-Factor’, nyder dog også hinandens selskab udenfor programmet, hvor de har opbygget et tæt venskab.

– Jeg elsker sgu den mand. Jeg synes, han er så pisse hamrende fed. Jeg respekterer ham for, hvad han kan fagligt, og jeg kan mærke, at han respekterer mig for, hvad jeg kan fagligt. Jeg tror, det er dér, hvor vi virkelig forstår at ramme hinanden helt rigtigt, i stedet for det bliver en ubalance af, at jeg synes, han er fed, og han synes, jeg er en nar, forklarer Martin Jensen og uddyber deres venskab:

– Jeg har set ham hele tiden, også mens vi ikke har lavet ‘X Factor’. Der har vi også hængt ud sammen flere gange. Blachman er blevet en rigtig, rigtig god ven for mig på utrolig kort tid. Det er ultra sjældent, at jeg har mødt nogen, jeg har connected så meget med, som jeg har gjort med Thomas, lyder det fra den verdensberømte DJ, som også modtager et par pæne ord fra sin ‘nye ven’:

– Martin har mange kontraster i sig. Og så kan han udtrykke sig, og han kan give én en følelse af at betyde noget for ham. Og det har jeg været meget berørt af. Jeg kunne jo have været hans far, lyder det fra Blachmann.

Se videoen øverst i artiklen: Tre iskolde fans viser bare bryster under World Series-finale – se videoen her.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top