The perfect guide to the casino

Efter optagelserne: Thalia Pitzner ses med ‘Stjerner i trøjen’-fyr

Optagelserne til det nye realityprogram har fået flere af deltagerne til at knytte helt særlige bånd.

Realityprogrammet ‘Stjerner i trøjen’ løber lige nu over tv-skærmen pÃ¥ Dplay hver torsdag, hvor man kan følge en række kendte danskere teste deres grænser gennem hÃ¥rde øvelser og disciplinære udfordringer.

Blandt deltagerne er ‘Diamantdatteren’ Thalia Pitzner og ‘Den store bagedyst’-vinder Tobias Hamann, og de har fÃ¥et et ganske tæt forhold efter deres ophold pÃ¥ Bornholm.

Det fortæller Tobias i et interview med Realityportalen.dk:

– Jeg havde måske nogle fordomme om nogle personer, men de blev virkelig bare gjort til skamme. Alle har bare noget at byde på, og alle har en side, som er spændende, og som man lærer af. Hvis man søger det nok og selv viser en åbenhed, så er der så meget at lære af alle mennesker, fortæller han.

– I dag taler jeg meget med Mattias Hundebøll og Thalia Pitzner. Jeg har trænet en del med Thalia efter Bornholm. Vi har mødtes på Amager Strand for at løbe nogle intervaller, og jeg har været hjemme og spise hos hende, fortæller den tidligere vinder af ‘Bagedysten’.

– Jeg synes, jeg har fået nogle gode venner. Men hvor mange venner har man også lige boet på sovesal med i så mange dage, og været igennem så mange svære udfordringer med. Det kan ikke undgås, at man kommer tæt på hinanden og skaber helt særlige bånd. Vi så jo hinanden græde og trøstede hinanden, slutter Tobias.

Se videoen øverst i artiklen: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top