The perfect guide to the casino

Efter voldsomt brud: Amanda og Nicklaes prøver igen

Det tidligere reality-par har genfundet melodien – denne gang som venner.

Tilbage i maj mĂ¥ned sidste Ă¥r gik Amanda Mogensen og Nicklaes Olesen fra hinanden efter et halvt Ă¥rs tid som kærestepar, og bruddet tog hĂ¥rdt pĂ¥ de to tidligere turtelduer, som ikke var pĂ¥ talefod efterfølgende.

Amanda og Nicklaes’ forhold ændrede sig dog, da de begge to medvirkede i sæson 5 af ‘Ex on the beach’ tidligere pĂ¥ Ă¥ret, og det har nu ogsĂ¥ fĂ¥et dem til at finde melodien hjemme i Danmark, hvor de er startet pĂ¥ et nyt forhold som venner.

Det fremgĂ¥r i det seneste afsnit af ‘Efter Ex’:

– Det er ikke nogen hemmelighed, at Amanda betyder rigtig meget for mig, og jeg holder rigtig meget af hende. At vi kan være venner og have det sjovt som venner ville være perfekt for mig, lyder det fra Nicklaes, som førhen tog afstand til ekskæresten.

– Det har været svært førhen, for hun har haft nogle følelser i klemme for mig, og det har jeg vidst, sĂ¥ jeg har taget lidt afstand til hende. Men jeg føler virkelig, at vi er kommet videre nu, og at vi er klar til bare at være rigtig gode venner, fortæller Nicklaes, mens Amanda tilføjer:

– Nicklaes virkede ikke til at ville være klar pĂ¥ at være venner, før vi var inde i villaen, men nu hvor vi er kommet ud igen, lader det til, at det har blødgjort ham lidt, og at han nu er klar til, at vi kan starte et venskab op, siger Amanda forventningsfuldt i afsnittet.

Nicklaes danner i dag par med Line Maria, som ogsĂ¥ tidligere har været aktuel i ‘Ex on the beach’, mens Amanda ogsĂ¥ har fundet kærligheden pĂ¥ ny med en unavngiven fyr.

Se videoen øverst i artiklen: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder.

Læs ogsĂ¥: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top