The perfect guide to the casino

Christel og Teitur er gået fra hinanden

Christel Trubka og Teitur Skoubo er ikke længere kærester. Det skriver de begge på deres respektive Instagram-profiler.

Christel Trubka og Teitur Skoubo har været et af Danmarks hotteste realitypar, og man har kunne følge parret i ‘Singletown’ de seneste uger, hvor deres forhold kom på prøve og sejlede fuldstændig.

Det lader ikke til, at sommerens strabadser har været til at redde. Parret gik fra hinanden for seks uger siden, oplyser de på Instagram.

Teitur Skoubo var hovedårsagen til bruddet, og han fortæller, at han havde svært ved at prioritere forholdet.

– Vi har snakket om, at jeg har meget svært ved at tilpasse mig og gå på kompromis. Jeg er en meget spontan person, siger den islandske ‘Paradise Hotel’-vinder til Ekstra Bladet og tilføjer:

– Hvis vi er ude og spise, og en af drengene skriver, så i stedet for at tage med hjem, kan jeg godt finde på at tage videre. Det er på den måde, jeg mener.

I ‘Singletown’ er Teitur på date med en ung kvinde ved navn Anna, som han flirter og kysser med. DPLAY-programmet eller Anna er dog ikke skyld i bruddet, slår Teitur slutteligt fast.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top