Tidligere ‘Paradise’-babe har tabt 61 kilo: Sådan ser hun ud nu

I 2010 da Peter Birch, Carlos, Tammie, Amalie og mange andre deltog i ‘Paradise Hotel’ var Melissa Nielsen også en af deltagerne.

Den unge babe gik ikke hele vejen, men droppede altså ikke reality efter ‘Paradise’. Melissa har nemlig også været med i ‘Robinson Ekspeditionen’, men sidenhen er det ikke meget vi har set til Melissa, medmindre man er en af de 11.100 personer, som følger hende på Instagram.

I 2015 og 2017 blev Melissa mor, og de to fødsler gjorde, at der røg lidt flere kilo på kroppen. Inden graviditeten vejede hun 50 kilo, men fortæller på Instagram, at hun tog 34 og 27 kilo på imens hun var gravid. De 61 kilo er nu blevet smidt, og nu fortæller Melissa, at hun har planer om at få lavet et par kirurgiske indgreb.

– Mit 2020 er det år hvor jeg også begynder at tænke mere på mig selv, end blot folk omkring mig. Jeg har F.eks. Tabt mig 61 kg til sammen efter to graviditeter og det sætter del følgelig spor når man også taber sig hurtig igen, derfor vil jeg for første gang tage det første skridt mod en pænere krop, har derfor en samtale med en kirurg hos @beautytrips_scandinavia så må vi se om de evt. kan hjælpe mig i hvert fald dumt ikke at tage til en samtale og høre om sine ønsker. Jeg ved mange tænker det er noget pjat osv. men vil selvfølgelig gerne vise jer senere hen hvor meget der ren faktisk er efter et vægttab. Men lige nu vil jeg først og fremmest først tage forbi til en samtale og se om de kan hjælpe. HUSKER DU DIG SELV?, skriver Melissa til Instagram-opslaget.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top