The perfect guide to the casino

Breaking: Rasmus Paludan anholdt – risikerer ét års fængsel

Den kontroversielle politiker er blevet anholdt i Tyskland.

38-årige Rasmus Paludan, der er partileder for det Islamkritiske parti, “Stram Kurs”, er blevet anholdt efter at have forsøgt at rejse ind i Tyskland.

Det skriver den tyske avis Der Tagesspiegel ifølge B.T.

Rasmus Paludan har tidligere meddelt på sin Facebook-profil, at han havde planer om at tage til Tyskland for at afholde en demonstration ved Sonnenallee i Neukölln.

– Vi mener, at det tyske folk skal vide, hvad Islam er, står “Stram Kurs”-lederen blandt andet citeret for på Facebook, men Paludans ønskede demonstration blev altså aldrig en realitet.

Tirsdag rejste Paludan nemlig ind i Tyskland, men i Tegel Lufthavn i Berlin forhindrede de tyske myndigheder ham i at fortsætte sin rejse ind i landet, hvorfor han måtte vende snuden hjem til København og Danmark igen.

Det fik dog ikke den kære Paludan til at give op, for onsdag gjorde han endnu et forsøg på at komme ind i Tyskland, men denne gang blev han altså anholdt, og nu risikerer han altså en bøde og en fængselsstraf på ét år for at have brudt sit indrejseforbud til Tyskland, som i første omgang gjorde sig gældende frem til den 31. oktober.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top