The perfect guide to the casino

Iskoldt! ‘Paradise’-stjerne SLAGTER Umut Sakarya

Lea Othmar har ikke meget tilovers for kendiskokken.

Umut Sakarya udstillede i sidste uge den tidligere baronesse Caroline Fleming i et Instagram-opslag, da hun med hans egne ord forsøgte at tigge om gratis mad mod reklame på det sociale medie.

Det er dog ikke første gang, at Umut har været ude med riven på Instagram efter såkaldte influencers. Det har den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Lea Othmar nemlig også prøvet, og hun mener det er voksenmobning.

Det fortæller hun til SE og HØR:

– Jeg synes bare, at man er usikker, hvis man har et behov for at udstille andre mennesker på den her måde, siger hun og fortsætter:

– Han har selv klaget over, at han er blevet mobbet i ”Vild med dans”, og så vælger han selv at gøre det samme og lave internetmobning, siger hun.

– Det kan godt være, at han synes, det er total til grin at være influencer, det er fair nok. Men jeg sidder jo heller ikke og disser hans flæskesteg, så jeg synes, det er svagt, slår Lea fast.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top