The perfect guide to the casino

Tv-seere raser over Sarah Grünewald i “Vild med dans” – Her er den absurde årsag

Den labre tv-vært er lidt for uartig i sin påklædning.

‘Vild med dans’ løber igen over tv-skærmen, hvor 38-årige Christiane Schaumburg-Müller og 36-årige Sarah Grünewald fredag efter fredag styrer slaget gang, men det er altså ikke alle, der er lige tilfredse med de to kvindelige værters fremtræden på det populære danseprogram.

Det skriver Berlingske, som har fremhævet kommentarer som “Skift den ene ud med en mand. Jeg tror I mister seere, når to damer står i front” og “Det skal ikke være to af hunkøn, der leder programmet, men en herre og en dame”, som går igen på programmets sociale medier som Facebook og Instagram.

Selvom der er to kvinder på scenen, stopper det dog ikke danskerne fra at placere Vild med dans odds hver uge.

Det er dog ikke kun TV2s valg af to kvindelige værter, som vækker forargelse hos nogle af de mange tv-seere – også påklædningen hos Sarah Grünewald har medført adskillige klager.

Det fortæller TV2s underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech:

– Jeg vender retur til mit bord i dag til en bunke af e-mails, der er sure over, at Sara Grünewald var for nedringet i sidste fredags program, fortæller han til Berlingske.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top