The perfect guide to the casino

Taler ud om brud

Realitystjernerne Türker Alici og Sarah Tiedt har været væk fra hinanden af flere omgange, og det taler de nu ud om. De er i dag sammen.

Türker Alici og Sarah Tiedt er et af det hotteste realitypar i Danmark, men det stod ikke skrevet i stjernerne, at de skulle være sammen.

De har nemlig været fra hinanden af flere omgange, og de fortæller nu, hvad der gik galt mellem dem.

– Vi havde et turbulent forhold i starten, hvor det var op og ned og alt muligt drama. Vi har været kærester, ikke kærester, kærester og ikke kærester. Men det var fordi, det hele var nyt – vi vidste ikke, hvor vi stod henne i forhold til hinanden, siger Türker i en Youtube-video, mens Sarah tilføjer.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Jeg tror også, at førhen har det bundet rigtig meget i, at du har ikke brudt dig om, at jeg har taget så meget til København. Du har ikke brudt dig om, at jeg har været derovre, at jeg har brugt rigtig meget tid på at være social med dem, jeg var derovre med, så jeg ikke har været så meget på min telefon til at skrive, hvad jeg har lavet, og det har du ikke følt særligt betryggende.

Siden har Sarah Tiedt dog flyttet sin arbejdsplads til Århus, hvor parret er bosat. Samtidig er de blevet bedre til at give hinanden plads, lyder det.

– Efter vi sådan har tænkt over tingene, så har vi ligesom valgt og fundet ud af, hvordan vi skal respektere hinanden i forhold til vores forhold og fremtid.

Se hele Youtube-videoen her:

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top