The perfect guide to the casino

ISKOLDT! Fie Laursen saver danske kendisser midt over

Den danske kendis tiltrækker sig endnu engang opmærksomhed på de sociale medier.

24-årige Fie Laursen flyttede tidligere på året til Spanien for at slippe for alt det negative rampelys hjemme i Danmark, men derfor er den tidligere reality-babe altså ikke bleg for at sige sin mening, når hun har noget på hjerte.

Det kommer så sandelig også til udtryk på nogle af hendes seneste storys, hvor hun langer kraftig ud efter danske kendisser, som ikke giver noget tilbage til deres mange følgere på de sociale medier.

– Jeg ser aldrig nogen danske kendisser give tilbage til deres følgere, og det er egentlig ”LOL” at tænke på, når i tjener flere tusinde kroner om måneden. Folk vil gerne være ansigt ud ad til på Red Barnet, og jeg ved ikke hvad, men i gør nada, skriver Fie og fortsætter:

– Alle lever luksus på deres fans, men hvornår giver i tilbage? Jeg snakker ikke om ”give aways”, hvor de kan vinde ansigtscremer. Jeg snakker kontanter, så de kan forsørge deres børn og betale deres regninger i denne fucking corona-tid, lyder svineren fra Fie, som kommer i kølvandet på, at hun den seneste tid har sendt en masse penge til hendes følgere via mobilepay.

SE DEN FRÆKKE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PARADISE’-BABES SOM NUMMERPIGER TIL STORKAMP

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top