The perfect guide to the casino

‘Paradise’-Trine afslører detaljer om det chokerende brud: Derfor gik vi fra hinanden

Den tidligere reality-babe åbner nu op for bruddet med Mathias Hjort.

Trine Skjollander og Mathias Hjort, der fandt sammen under reality-programmet ‘Paradise Hotel’, chokerede tidligere på året en stor del af den danske befolkning, da de gik fra hinanden efter mere end to år som et par.

Mathias har efterfølgende langet kraftigt ud efter Trine, som følge af en uheldig episode i soveværelset, hvilket du kan læse mere om her.

Nu giver Trine dog også sit besyv på de to reality-stjerners brud. Det sker i Viaplay-serien “Boss Ladies”, hvor hun fortæller, at den primære årsag til deres ulykkelige kærlighed skyldes, at Mathias ikke ville med til Aalborg, hvor Trine har fået sin egen frisørsalon.

– At Mathias ikke vil med til Aalborg, har virkelig gjort mig rigtig ked af det, og det har ramt mig dybt inde. Jeg føler også bare, at jeg har gjort så meget nu, at jeg også bliver nødt til at tænke på mig selv, og hvad jeg vil.

– Man føler sig nedprioriteret, når jeg flyttede til Odense for at komme ned til ham. Så jeg tænkte, at han ville give det en chance og komme til Aalborg, men det ville han ikke, fortæller Trine i det første afsnit af “Boss Ladies”.

SE DEN FRÆKKE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PARADISE’-BABES SOM NUMMERPIGER TIL STORKAMP

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top