The perfect guide to the casino

Vred Marc står frem: Derfor gik Elvira Pitzner fra ham

Marc Skovsbøg fortæller, at Elvira Pitzner gik fra ham, fordi hun havde mødt Kasper Rylander, som hun senere blev kærester med.

Marc Skovsbøg og Elvira Pitzner gik fra hinanden for et halvt år siden, og det blev begrundet med, at Marc havde været diamantdronningen utro.

I DPLAY-serien ‘Bare Elvira’ har Marc Skovsbøg dog en anden version af bruddet, som skete kort inden, Elvira stod frem med en ny kæreste – nemlig mureren Kasper Rylander.

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

– Der er ikke en eneste af mine 30.000 følgere eller Elviras 170.000 følgere, der har skrevet, om jeg har været utro. Det er sgu da fordi, at de kan se, at hun fra den ene dag til den anden er blevet vild med en ny fyr. Og det er jo også en god undskyldning, siger en ked og vred Marc i serien.

Marc mener, at Elvira Pitzner derfor bare har haft brug for en grund til at gøre det forbi med ham.

Læs også: Mikkel Ræv er iskold: Har lagt denne Insta-story ud efter Nicklaes’ chokbrud med Amanda

– Bare sig det: “Ja, jeg er har set en ny fyr og er blevet forelsket i ham. Så jeg var nødt til at gøre det slut med Marc, for jeg føler ikke noget for ham mere, fortæller han videre.

Elvira Pitzner og Kasper Rylander blev kærester få uger efter at bruddet med Marc Skovsbøg blev offentligt kendt. De er ikke kærester længere.

Se det seneste afsnit af ‘Bare Elvira‘ på Dplay. Der sendes nyt afsnit hver søndag klokken 10.

SE DEN FRÆKKE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PARADISE’-BABES SOM NUMMERPIGER TIL STORKAMP

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top