The perfect guide to the casino

Fie Laursen kyssede på Amalies kendis-flirt – Så blev hun blokeret på Instagram

Fie Laursen snuppede Amalie Szigethys kendisfyr, og det kostede en blokering på Instagram.

Fie Laursen har formentlig flere fjender end venner, for den 24-årige blogger har valgt en kontroversiel vej til toppen, hvilket ikke alle har kunne håndtere.

I en ny video fortæller realitystjernen, der har medvirket i blandt andet ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’, at hun har haft en lille kontrovers med Amalie Szigethy.

– Det er mange år siden, hun blokerede mig. Vi havde begge to kysset med Scotty fra ‘Geordie Shore’, hvis I kender det program – flovt! Vi havde begge to kysset med ham samme aften, og der var presse og sådan nogle ting, og hun blokerede mig så samme aften for mange, mange år siden. But I got love for this girl, siger Fie Laursen i videoen, der kan ses på Tiktok.

Episoden med Amalie Szigethy stammer helt tilbage fra 2013, hvor Amalie flirtede med den engelske ‘Geordie Shore’-stjerne Scott Timlin.

De kyssede begge med ham til årets MTV EMA-fest i København. Dengang skrev Fie Laursen, at Amalie Szigethys opførsel var barnlig.

– Amalie Szigethy, hvad er det for en opførsel at have? Du er jo den største bitch. Håber aldrig at møde dig igen! Be a lady, skrev Fie dengang på Twitter.

Se ‘Scotty’ her:

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top