Cecilie Harder bekræfter: Kærester med TV-kendis

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

Cecilie Harder bekræfter, at hun igen har fundet kærligheden. Hun vil dog ikke nævne navnet på sin nye fyr, omend hun afslører, at han er kendt fra TV.

Cecilie Harder har været single i et godt stykke tid efter de turbulente brud med Claes Lanng, men nu smiler kærligheden igen til hende.

Hun afslører til Se&Hør, at hun har fået fast fyr på.

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

– Det har stået på, siden corona lukkede det hele ned. Når folk spørger, svarer vi, at vi er jo kærester, men det er bare uden titel. Det er mest fordi, at det kun har stået på under corona, så vi vil gerne se, om det holder, når corona stopper. Så får vi jo en anden hverdag, hvor vi ikke ved, om det fungerer eller går i stykker, siger hun til mediet.

‘Ex on the Beach’-godten vil ikke sætte navn på sin nye kæreste, men han er kendt fra TV, og det er nærliggende at tro, at det igen er Claes Lanng, hvilket hun dog hverken vil be- eller afkræfte.

Læs også: Mikkel Ræv er iskold: Har lagt denne Insta-story ud efter Nicklaes’ chokbrud med Amanda

– Det er en, der har været med i tv før, så folk ved godt, hvem det er. Der er rigtig mange grunde til at skulle tro, at det er Claes, men jeg vil ikke nævne noget navn.

Cecilie Harder og Claes Lanng havde ses, inden de mødte hinanden på ‘Paradise Hotel’, og de blev efterfølgende kærester – de har været on/off en lille håndfuld gange efterhånden.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top