The perfect guide to the casino

Iskold luft mellem Mikkel og Louise

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

Louise Balling og Mikkel Søndergaard flirtede i ‘Ex on the Beach’-villaen og fandt også hinanden hjemme. Nu er luften dog iskold.

Louise Balling og Mikkel Søndergaard havde et speget forhold i ‘Ex on the Beach’, hvor Mikkel forgæves jagtede den unge realitydiva.

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

Efter hjemkomsten til Danmark fandt Louise dog ud af, hvor vild Mikkel var med hende, og derfor begyndte de at snakke sammen igen.

Nu er luften dog iskold mellem realitystjernerne.

– Jeg så, hvor glad han var for mig dernede, og at jeg havde såret ham. Men efterfølgende har han bare opført sig som en egoistisk nar, der kun går op i, hvad resten af Danmark tænker. Så ellers tak, siger jeg bare. Han tænker ikke på andre mennesker og har ingen respekt. Jeg har mistet alt respekt for ham, forklarer Louise til Realityportalen.

Mikkel fortæller, at det gik helt skævt mellem dem, og det skyldes, at han ikke blev inviteret til hendes fødselsdagsfest.

Læs også: Mikkel Ræv er iskold: Har lagt denne Insta-story ud efter Nicklaes’ chokbrud med Amanda

– Jeg har i hvert fald blokeret hende på Instagram, og jeg gider ikke snakke med hende. Hun er rigtig irriterende at høre på. Da jeg ikke blev invitereret til hendes fødselsdag, tænkte jeg, at nu stopper vi. Så nu har vi ingen kontakt overhovedet, siger han til mediet.

Men hvorfor var Mikkel så ikke inviteret til den store fødselsdagsfest? Ja, det fortæller Louise iskoldt.

– Mikkel var ikke inviteret til min fødseldag, fordi jeg ikke så nogen grund til, at jeg skulle have en med, som jeg hverken snakkede med eller gad se på.

VIDEO: Er du vild med Instagram-modeller? I videoafspilleren øverst kan du se dem vise bryster på live-tv under baseball-kamp!

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top