Berømt TV-reporter har fået nøgenbilleder lækket

Den 28-årige tv-reporter Diletta Leotta, kom på alles læber, efter fansene fra Napoli, lavede sjov med hende imens hun var på arbejde.

Her råbte de nemlig ned til den drønlækre reporter, oversat til engelsk ‘get your t*** out’, og her jokede hun med på den, og smilte tilbage. Til SunSports har den skønne reporter fortalt om hele situationen, og kalder hele sagen for en misforståelse.

– Napolis-fans supportede mig i hele kampen, og så prøvede de at gå skridtet længere da Napoli vandt. Det var bare en misforståelse. Min reaktion var en del af hele den ironiske situation.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Diletta Leotta var så uheldig, at da hun arbejdede for Sky Sports Italia i 2016, fik hun en række nøgenbilleder lækket af hackers, og i den yderst svære og pinlige situation, trådte flere stjerner til, for at bakke op om Leotta. En af dem var Mario Balotelli, som på Twitter tilbage i 2016 skrev ‘Alle er frie til at gøre, hvad de vil med deres krop. Folk som udnytter sådanne situationer er idioter.’

Hele situationen med de italienske fans, som skete for nyligt, er blevet gjort meget større end den er, ifølge hovedpersonen selv. Men man forstår da godt de italienske fans, for hun er en skønhed uden lige. Det beviser hun også på sin Instagram, hvor hun følges af over 5 millioner.

Se bare billederne herunder, der understreger, hvor smuk hun er:

Læs også: Blev mega-populær efter ‘X Factor’: Nu viser hun bryster

Du kan se mere til Diletta Leotta her.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top