The perfect guide to the casino

Så meget tjener Jonass på Instagram

Læs også: WHAT: Bro’s søster har været med i Paradise Hotel

Jonass Jannec har levet af de sociale medier, siden han kom hjem fra ‘Paradise Hotel’ for halvandet år siden. Han fortæller, at det går rigtig godt med indtjeningen.

Jonass Jannec var en af de store personligheder i forrige sæson af ‘Paradise Hotel’, hvor han blev slået i finalen.

Selvom han ikke fik nogle kroner med ud fra ‘Paradise Hotel’, kan han glæde sig over, at deltagelsen har sikret ham mange penge.

Læs også: Fie Laursen har oprettet en Onlyfans-konto: Her er hendes første billede

Således fortæller han på sin Instagram-profil, at han siden ‘Paradise Hotel’ har levet af sine sociale medier, hvor han følges af over 100.000.

Han vil ikke afsløre præcis, hvor meget hans løn er på, for den varierer meget, men han vil da gerne fortælle, at han tjener fedt på at reklamere på Instagram.

Læs også: Nicklaes afslører: Derfor forlod jeg Amanda

– Det lidt privat, men som sagt, så varierer det meget. Jeg kan betale min husleje og får sparet penge op samtidig med, at jeg har frihed til at rejse ca. hver 2. måned, siger han med et smil til realityportalen.dk.

Jonass Jannec fortæller videre, at han kan blive tilbudt op mod 15.000-20.000 for én reklame, som han dog oftest takker nej til, fordi det er et emne, som han ikke kan stå inde for.

Han fortæller videre i interviewet, at han vælger alle sine reklamer med omhu, så han ikke råder sine følgere til at købe tvivlsomme eller kontroversielle produkter.

VIDEO: Instagram-modeller viste bryster på live-tv midt under baseball-kamp.

Læs også: Efter brud med Nicklaes: Nu vælter fyrene ind i Amandas DM på Instagram

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top