The perfect guide to the casino

Knust Fie Laursen gik i skjul efter reklame: Nu er hun tilbage

Læs også: WHAT: Bro’s søster har været med i Paradise Hotel

Fie Laursen var knust, efter hun rendte ind i en massiv shitstorm som følge af en sugardating-reklame. Nu er hun tilbage.

Fie Laursen forlod de sociale medier mod slutningen af sidste uge, efter hun i flere dage var ramt af en massiv shitstorm, efter hun reklamerede for sugardating på sin Instagram-profil.

En knust realitystjerne fortalte, at hun ville tage en pause, men den pause varede kortere, end man kunne tro. Mandag poppede hun nemlig igen op på Instagram med følgende tekst.

Læs også: Fie Laursen har oprettet en Onlyfans-konto: Her er hendes første billede

– I har bemærket min blog igennem 10 år er slettet, samt alle mine YouTube videoer, mine TikTok og en masse IG opslag. Jeg havde brug for at falde, for at mærke efter. Jeg har altid sagt “nu er det tid til en ændring”, men forsat beholdt de ting oppe, for profit. Det er slut, indleder hun et opslag på Instagram, som hun fortsætter:

– Jeg har ryddet op. Og alt, jeg har på hjertet kan du høre i min nye podcast #FiesUnivers, som jeg har lavet uden profit. Det vil sige: Jeg ikke tjener, på den. Jeg har åbnet et frirum, hvor vi skal og allerede er begyndt at tale ud. Jeg taler selvfølgelig ud først, om shitstormen, reklamen, det at være rollemodel og hvad der skal ske nu, samt hvor jeg har været. Knus, Fie.

Læs også: Nicklaes afslører: Derfor forlod jeg Amanda

Derudover har hun uploadet nedenstående billede:

Læs også: Efter brud med Nicklaes: Nu vælter fyrene ind i Amandas DM på Instagram

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top