The perfect guide to the casino

Så skete det: ‘Paradiso’ viser sin nye kæreste frem – Se det søde par her

Foto: NENT Group

Læs også: Rygter på sociale medier: Har Aksel scoret ‘X Factor’-babe?


Selvom hun ikke fandt kærligheden på ‘Paradise Hotel’, gav ‘Paradisoen’ ikke op, og har nu fundet kærligheden i Danmark.

I sidste års udgave af ‘Paradise Hotel’, var Camilla Nederby tæt på at gå hele vejen med sin partner Jonass, men her endte hun med at smide sig selv ud af hotellet da hun tog en chance. Under sin tid på hotellet ville Camilla ikke helt afsløre, at hun havde fået lidt følelser for Jonass, selvom flere af hotellets gæster påstod dette.

Læs også: Alma favorit til ‘X Factor’-titel – Nu hitter hun på Instagram

I dag er forholdet mellem Camilla og Jonass langt fra ligeså tæt som på hotellet, men imens det forhold stille og roligt gik i stykker, har Camilla nu fundet kærligheden. ‘Paradisoen’ har fundet sammen med Noah Brogaard, der ikke ligefrem er kendt for noget som helst reality, men derimod er noget ukendt på de kanter.

Både Noah og Camilla arbejder til dagligt som personlig træner, og har begge stor passion for fitness. Camilla og Noah blev i går inviteret til forpremiere på filmen ‘The Gentlemen’, og her viste Camilla altså sin nye flamme frem.

Se bare billederne af det søde par herunder:

Læs også: Chok: Trine og Mathias er gået fra hinanden – Se beviset her

Du kan se meget mere til Camilla her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top