The perfect guide to the casino

Åh nej: Emilie slog op med Casper – Nu forklarer hun hvorfor

Foto: NENT Group

Læs også: ‘Landmand’-babe har tabt 30 kilo


Emilie Hoffman og Casper ‘Balo’ er i dag i et lykkeligt forhold, men har endnu ikke mødt hinanden i dette års udgave af ‘Paradise Hotel’.

Emilie tjekkede først ind da Casper var tjekket ud af hotellet, og derfor kan seerne og Casper i stedet se, hvordan Emilie knalder med Jonas Ptak, alt imens hun endnu ikke har mødt Casper. Casper har selv indikeret, at han meget vel kunne tjekke ind igen, og derfor må man spændt vente på at se, om det også kommer til at ske.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

Forholdet mellem Casper og Emilie har dog ikke hele tiden været så stærkt. Til Juicy News forklarer Emilie, at hun slog op med Casper tilbage i oktober sidste år, da hun ikke kunne holde langdistanceforholdet ud, og simpelthen var for ked af at se ham så lidt og savnede ham for meget.

Emilie opdagede dog efter blot en måned, at et break up ikke var det rigtige, og valgte i stedet at finde sammen med Casper igen og har sidenhen flyttet til Aarhus.

Emilie fik for nyligt lavet en kærestetatovering i form af et lille C, og det er blandt andet et signal til Casper om, at hun ikke har tænkt sig at forlade ham igen.

Se bare klippet herunder, hvor Emilie forklarer sig til Juicy News-værten Signe.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Juicy News afsnittet kan ses senere i dag på Viafree og Viaplay.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top