The perfect guide to the casino

Så skete det: ‘Paradise’-par er flyttet sammen – Nu afslører de fremtidsplanerne

Foto: NENT Group

Læs også: ‘Landmand’-babe har tabt 30 kilo


Hvis man følger både Lea Othmar og Sami Hansen på Instagram, ville man i løbet af de seneste måneder have opdaget, at de to ‘Paradisoer’ bruger rigtig meget tid sammen.

De utroligt mange stories og opslag med hinanden på begges Instagram-profiler startede rygterne om, at Sami og Lea var blevet et par, og selvom de tidligere ikke ville afsløre noget, har de åbent fortalt på deres Instagram, at de er flyttet sammen.

Læs også: Geggo er gravid – Se billedet her

Til realityportalen har Sami uddybet sig om forholdet, og her afslører han blandt andet også, hvad han faldt for ved Lea.

– Vi er flyttet hjem til mig på ydre Nørrebro som en start , men det er ikke her, vi skal bo. Vi giver det maksimum et år, og så vil vi gerne væk fra storbyen og ud på landet. Lea vil gerne bo er sted med en bondegård, hvor der er grise, køer og hunde. Nogle gange må kærligheden komme før sine egne ønsker. Jeg ønsker Lea det bedste, og hvis hun vil bo på en bondegård, så det fint med mig, starter Sami ud med at fortælle til mediet inden han fortsætter.

– Jeg tror, det er fordi, vi startede som rigtig gode venner, hvis forhold har udviklet sig, og jeg tror, det er den rigtige måde at gøre det på, da man ser mange sider af hinanden og allerede kender hinanden på forhånd. Hun besidder mange gode sider. Jeg tror, det bedste ved hende er hendes personlighed. Hun er så sød og sjov. Jeg er helt vild med hendes kæmpe øjne og hoved, det er så nuttet. og hendes grin. Der er mange ting – hun er en sukkerpakke.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Det tyder altså mere og mere på, at rygterne for alvor er blevet til virkelighed.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top