The perfect guide to the casino

Kom med til premieren på “Ex on the Beach”: Det bliver større og vildere end nogensinde før

Foto: Discovery Networks


Torsdag eftermiddag var der premiere på fjerde sæson af “Ex on the Beach”, og flere realitystjerner dukkede op og var med til det storslåede event på Teglværket i København.

Der var fest, farver og stemning i verdensklasse, da Discovery Networks torsdag inviterede til premiere på fjerde sæson af “Ex on the Beach”. Utallige realitystjerner var mødt op til den røde løber, og Footy Entertainment var repræsenteret til det luksuriøse og storslåede event.

Med fri bar og en masse realitystjerner var der lagt op til en fest udover det sædvanlige, og der blev flashet, snavet, drukket og festet til den helt store guldmedalje. De nye deltagere var ikke slet ikke i tvivl, da de blev spurgt ind til den kommende sæson, og hvad at man kan forvente sig af den. Det bliver større og vildere end nogensinde før!

Du kan se flere billeder af eventet herunder:

Efterfølgende blev der holdt afterparty på Pablo i Studiestræde, og her fortsatte festen i stor stil. Den stilfulde natklub lagde således rammen til en aften og nat, som flere af realitystjernerne sent vil glemme. Dramaet var pakket langt væk, og den gode stemning forsatte ud på dansegulvet, hvor at de mange reality-babes gav den gas, mens at fyrene købte flasker i lange baner. Pablo er en natklub som ingen andre, og de mange realitystjerner følte sig uden tvivl hjemme i de ekstravagante omgivelser. Du kan se flere billeder inde fra natklubben herunder:

Du kan se meget mere til Pablo lige her.

Fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’ får snart premiere på Kanal 4 og DPLAY, og som altid kan du også dagligt følge med her hos Footy Entertainment.

OVERSIGT

Scroll to Top