The perfect guide to the casino

‘Flotte fyr’ er gået under jorden

Kan du huske Mark Hansen aka Flotte Fyr? Den tidligere realitystjerne er som sunket i jorden.

‘Flotte fyr’ fik sit TV-gennembrud i ‘Sommer i Sunny Beach’, hvor den unge fyr festede og lavede damer på ‘Den glade Viking’, inden han selv åbnede sin egen Tequila Joint i den bulgarske badeby.

Siden var han med i ‘Paradise Hotel’ sæson 8, hvor han optrådte som gæstebartender, hvilket du kan se på billederne her:


Foto: TV3/Paradise Hotel


Foto: TV3/Paradise Hotel

Det er dog længe siden, man har set noget til Flotte Fyr, hvis borgerlige navn er Mark Hansen. På de sociale medier er han ikke til at finde, og i et ældre interview med realitypotalen.dk, fortalte han også om sin baggrund for at lægge Flotte Fyr på hylden.

– Efter alt det tv og Flotte Fyr glemte jeg helt mig selv, og hvem jeg var. Flotte Fyr gjorde mange dumme ting, tog dumme beslutninger og troede, at livet var en fest. Han ødelagde mere, end han gjorde godt, fortæller Mark i et interview med realityportalen.dk.

Han var blandt andet sin tidligere kæreste utro. Noget som Mark Hansen ikke ville have gjort, men Flotte Fyr på druk kunne godt finde på den slags.

– Det ville Mark aldrig have gjort. Jeg ved, det lyder som en dårlig undskyldning, men Flotte Fyr tænkte bare ikke over livet. Flotte Fyr ville også feste hele tiden, og det ville Mark ikke. Mark ville gerne være voksen efter at have været gemt væk i fem til seks år.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top