The perfect guide to the casino

Vanvittigt: ‘Paradise’-babes kæreste fulgte efter hende hele vejen til Mexico og ‘Paradise Hotel’

Foto: NENT Group

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


De er godt nok sammen igen i dag, men det var også en noget alternativ metode der blev taget i brug, da Silke Kristensen rejste til Mexico.

Silke var en del af startcastet på ‘Paradise Hotel’, og efter en længere periode i overtal på hotellet, blev det hendes tur til at forlade hotellet. På hotellet er Türker smaskforelsket i Silke, imens Silke også har afsløret, at der var ved at være en stor forelskelse på vej. I Danmark er de to ‘Paradisoer’ dog blot venner, og imens danner Silke par med en helt anden.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Silke har været on/off kærester med kunsteren Martin Bracher i ti år, men nu har SE og HØR afsløret, at Martin fulgte efter Silke, imens hun var med i ‘Paradise Hotel’. Ifølge mediets oplysninger startede det med, at Martin rejste til det område i Mexico, hvor realityprogrammet bliver filmet.

På Martins Instagram havde han en række Insta-storys gemt under højdepunkter, hvor man kunne se, at han var i Mexico samme tid som programmet blev optaget. Ikke nok med det, så var han at finde i helt samme område, som ‘Paradise’ bliver filmet i.

Til mediet har Silke ikke været meget for at udtale sig om sin nuværendes kærestes rejse til Mexico, men får alligevel fremstammet, at Martin måske tog til Mexico for at opsøge Silke, men mere vil hun ikke sige på nuværende tidspunkt.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

SE og HØR har også fået bekræftet historien af flere kilder tæt på realityprogrammet

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top