The perfect guide to the casino

Syng for Sophie: Dansk YouTube-stjerne sætter kendte kunstnere på prøve i ny serie

Foto: Sophie Helvig


Den 23-årige danske YouTube og Instagram-stjerne, Sophie Helvig, tager hele internettet bag facaden hos en række danske artister, og sender dem på sjove musikalske prøver i sin nye serie ‘Syng For Sophie’.

‘Syng For Sophie’ er den danske YouTuber, Sophie Helvigs, helt nye koncept, inspireret af Elle’s ‘Song Association’, hvor hun i sin helt egen musikquiz, formår at sende ellers rutinerede sanghjerner på dybt vand. Her giver Sophie en række artister 10 sekunder til at synge en sang med de 15 ord, Sophie stiller til rådighed én efter én. Kan artisten synge en del af en sang med det nævnte ord på de 10 sekunder, gives der ét point.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Sophie Helvig er ikke hvem som helst, når det kommer til de sociale medier. På sin YouTube-kanal har hun mere end 60.000 subscribers, imens antallet af følgere på Instagram lyder på 40.500. Tilbage i oktober 2017 startede Sophie for alvor sin YouTube-kanal ud, og hittede blot tre dage senere med sin video ‘Bliver smidt ud af BILKA’, der i skrivende stund er set af hele 470.000.

Det er langt fra den eneste video Sophie har uploadet med over 100.000 visninger, og hendes mest sete video er også blevet set af 716.000. Derfor er der store forventninger til Sophies ugentlige underholdsningsprogram, der på nuværende tidspunkt minimum kører over de næste otte uger med et afsnit pr. uge. Her

I det første afsnit, der netop er uploadet, får Sophie selskab af ingen ringere end Henrik Blak, der mest af alt bare er kendt som Blak. Han har blandt andet lavet nummeret ‘Nede Mette’, der i 2016 blev kåret som årets mest streamede og downloadet single i Danmark. Udover dette, har han blandt andet også lavet nummeret ‘Slem igen’, og er derfor ikke ukendt på den danske scene. Nu gæster han så Sophie Helvigs studie, i en lidt mere seriøs udgave af Sophie, der i en kort stund har lagt sine stunts og sjove pranks på hylden.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

Hvis du ikke kan få nok af afsnittet med Blak, og vil være klar til afsnit to i næste uge, hvor endnu en artist bliver sæt på prøve, kan du subscribe til Sophie lige HER.

OVERSIGT

Scroll to Top