The perfect guide to the casino

Anna er iskold efter sex med Oliver på hotellet: Det var en del af taktikken

Foto: NENT Group

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


‘Paradise’-parret Oliver Erngart og Anna Seneca, fandt ikke ligefrem sammen med det samme på hotellet, og hyggede sig i stedet med andre først.

Som bekendt havde Anna et rigtig godt forhold til Casper inden Oliver tjekkede ind på hotellet, og efter Oliver tjekkede ind, og Casper stadig var at finde på hotellet, nåede Oliver at hygge sig lidt med Freja, Sarah, Julie og en lille smule med Ida. Derfor var det altså en noget aktiv Oliver, der endelig slog kløerne i Anna.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Til realityportalen fortæller Anna dog, at flirteriet med Oliver kun handlede om taktik, og at det netop var derfor, Anna ikke fortalte Daniel hele sandheden.

– Daniel og jeg var så småt begyndt at tale om måske at få Oliver smidt ud, så jeg fortalte Daniel, at mit kys med Oliver udelukkende var af taktiske årsager. Jeg ville gerne skabe en relation til Oliver og vinde hans tillid. På den måde kunne Daniel og jeg snøre ham og smide ham ud. Så Daniel skulle ikke vide noget om vores sex-stunt, for så ville han nok ikke have tillid til mig eller til vores plan. Desuden havde jeg ikke lige forberedt mig på situationen, for jeg havde ikke regnet med, at det ville ske, fortæller hun til mediet.

Selvom Anna påstår, at det var af taktiske årsager, at hun kyssede med Oliver, afslører hun i det seneste afsnit af Juicy News, at hun ikke kunne lade være med at få et stykke med Oliver, taktik eller ej.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

Du kan se hele afsnittet med Oliver og Anna i Juicy News på Viafree og Viaplay lige nu.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top