The perfect guide to the casino

Fie Laursens stalker afsløret

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Identiteten på kendisbloggerens stalker er nu kommet frem.

Fie Laursen afslørede i går, at hun var gået under jorden som følge af flere voldsomme trusler fra en stalker, der havde sat sig for at slå hende ihjel, og nu er mandens identitet altså blevet afsløret.

På Youtube går han under brugernavnet ‘Lol Show’, og du kan se et billede af ham herunder:

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

– Hvis du vidste, hvor meget Fies blod betyder for mig, ville du bede for hende og holde dig helt væk fra mig. Jeg skylder ikke nogen af jer her noget. Jeg er ude efter Fies liv og har lovet de døde, at jeg nok skal få det, har manden blandt andet skrevet til et af Fies billeder på Instagram.

– Du får et chok, når jeg finder din lokation. Jeg truer ikke. Pas på dig selv, Fie, for lige pludselig ser du mig, og så ved du, det er slut, holder mit ord, skriver han til et andet opslag.

Efter mandens identitet er blevet offentliggjort, har han delt en video på Youtube, hvor han giver en forklaring på sine trusler:

– Fie poster noget, hvor jeg så kommenterer for sjov: “Hey Fie, jeg er på vej, se dig godt for”. Det jeg mener, det er, at jeg er på vej mod toppen, på vej op hvor du er, se dig godt for. Og så sagde jeg, jeg vil tage hendes liv, som i at jeg vil tage Fies liv, jeg vil leve som Fie, have følgere ligesom Fie, udgive bøger ligesom Fie, og være influencer, også stor på de sociale medier, et navn ligesom Fie, forklarer han i videoen, som du kan se lige her.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top