Anna åbner op om bruddet med Casper: Viser afslørende beskeder frem

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Anna Seneca og Oliver Erngart er i et lykkeligt forhold sammen, men med lidt uheld kunne de ikke have været sammen den dag i dag.

Helt i starten af denne sæson af ‘Paradise Hotel’, stod Anna til at forlade hotellet, lige indtil Christoffer valgte at forlade hotellet og samtidig redde Anna. På dette tidspunkt var Anna forelsket i Casper, og derfor fortsatte deres romance. Efter Casper forlod hotellet begyndte romancen ligeså stille og roligt med Oliver, og nu har Anna afsløret overfor realityportalen, hvad Casper og Anna har skrevet sammen efter Caspers exit.

– Casper røg ud med en tanke om, at vi skulle hjem og være kærester – eller i hvert fald finde ud af noget sammen. Hvilket jeg forstår. Der er ingen tvivl om, at de følelser, jeg fik i Mexico, var ægte. Men i ‘Paradise’ kan man ikke blive ved med at leve i fortiden. Af taktiske årsager og for oplevelsens skyld er man nødt til at komme videre, siger hun til mediet inden hun viser de afslørende beskeder frem.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Da Anna stadig var på hotellet og Casper var ude, modtog Anna beskeder fra Casper, hvor han blandt andet skrev, at han savnede Anna og at hun bare skulle se at komme hjem, da kærlighed altid ville vinde over pengene. Det fik Anna ikke svaret på, og efter mere tid, begyndte både Anna Caspers beskeder at blive mindre kærlige.

Her begynder Casper at opdage, at Oliver er ved at stjæle ‘hans dame’.

Anna er dog ikke bange for at afsløre for mediet, at hun levede i en bobel og hurtigt fandt ud af, at hun slet ikke var forelsket i Casper, men derimod i situationen.

– Jeg var ked af det i cirka en dag, men så blev jeg også nødt til at komme videre. Gæsterne og særligt Oliver tog sig rigtig godt af mig og gav mig omsorg. På den måde fandt jeg ud af, at jeg egentlig ikke var så forelsket i Casper. Jeg var mere forelsket i situationen. Han har været negativ og kastet med mudder, siden vi kom hjem, og siden Oliver og jeg blev kærester. Blandt andet får vi at vide, at vi er til grin, og at vi ikke vil holde som par. Han har også meldt ud, at han fortryder, hvad der skete mellem ham og jeg, og hvor klamt det hele var. Det er bare ikke det, han giver udtryk for i beskederne. Jeg ved, hvad der skete, og hvad jeg har oplevet, siger Anna.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Casper har i flere omgange udtalt, at han er mere end glad for, at Anna og Casper ikke er sammen i dag, og at han i stedet har fundet den rigtige pige i Emilie.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top