The perfect guide to the casino

‘Paradise’-hunk afslører: Har skiftet navn

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Den opmærksomme seer har måske allerede lagt mærke til det, men det er nok ikke alle, der kender sandheden bag Jonass Jannec Jensens navn..

Den 23-årige ‘Paradise’-hunk, der i sidste års udgave af ‘Paradise’, løb med titlen som ‘Mr. Paradise’ og samtidig nåede helt til finalen, hvor han blev slået ud af Anne og Teitur, har ikke altid heddet Jonass.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Jonass’ dåbs navn er oprindeligt Ricki, men det er altså et navn, han ikke har brugt rigtig længe. Da Ricki Jannec Jensen var 5-6 år, endte han med at skifte navnet fra Ricki til Jonass, og selvom mange troede, at der var et s for meget på Jonass, så har han forklaret, at det hele tiden var planen, at navnet skulle ændres til Jonass og ikke Jonas.

– Jeg blev oprindeligt døbt Ricki. Det navn havde jeg til jeg var 5-6 år. Jeg kan ikke huske, da jeg hed Ricki, men har kun set det på gamle familiebånd, så det sgu lidt svært at forstille sig. Men jeg synes uden tvivl, Jonass passer bedre, fortæller ‘Paradise’-hunken til realityportalen.

Navneskiftet startede med Jonass’ far, der havde været til et foredrag om numerologi, der kort fortalt beskæftiger sig med de energier og vibrationer i bogstaver, der bliver kombineret med ens fødselsdato. Formålet med numerologi er at skabe en blanace og harmoni ved at sammensætte det helt rette navn, og det var altså her, at navneskiftet startede.

– Som de fleste andre forældre ville mine mig det bedste, og ifølge numerologen var der nogle negative værdier forbundet med mit gamle navn. Så jeg fik faktisk selv lov til at vælge mit navn, og min bedstekammerat på daværende tidspunkt hed Jonas, så det ville jeg selvfølgelig også hedde, udtaler Jonass til mediet og forklarer, at det ekstra s i Jonass skulle være forbundet med noget positivt.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top