The perfect guide to the casino

Casper stikker til Anna hjemme i Danmark: ‘Det var klamt’

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


På ‘Paradise Hotel’ 2020 er der ingen tvivl om, at Casper og Anna er ved at blive mere end bare småforelsket i hinanden.

Kort inde i programmet blev Anna sendt hjem, hvilket både Casper og Anna reagerede meget stærkt på, og endte med at starte hele ‘beefen’ mellem Türker og Casper. I dag er det dog noget anderledes da Casper og Türker er rigtig gode venner, imens Casper slet ikke har kontakt til Anna.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Det har begge parter tidligere udtalt sig om, og fra både Anna og Olivers side, er de ikke tilfredse med den måde Casper har talt om parret på i Danmark. Casper har ligesom Anna, fundet en anden kæreste i Danmark, nemlig den nye ‘Paradiso’, der endnu ikke er tjekket ind, Emilie Hoffmann.

I det nye afsnit af ‘Mit Paradiso Liv’, tager de to nye par en snak om fortiden, og her kommer Casper og Emilies snak også ind på Anna. Emilie er i tvivl om, hvorvidt hun blot har været Caspers trøstepræmie da Anna var hans førsteprioritet, og her forsvarer Casper sig, og sender en stikpille afsted til Anna.

– Du er ikke fløde hele tiden. Jeg tror bare, at Anna er sådan som person. Når jeg tænker over det nu, så synes jeg bare, at det var klamt

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

På hotellet havde Anna og Casper ellers aftalt tidspunkter på, hvornår de skulle være ekstra ‘fløde’ mod hinanden, men det tyder på, at Casper har en anden mening i dag.

Hele afsnittet af ‘Mit Paradiso Liv’ kan ses på Viaplay og Viafree.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top