The perfect guide to the casino

‘Paradise’-babe afslører: Skal være mor

Foto: TV3

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


I ‘Paradise Hotel’ sæson 10 fra 2014, stiftede vi bekendtskab med Nathali Albek, der tidligere havde været med i ‘For lækker til love’.

Den smukke blondine blev også hurtigt populær på hotellet, men endte ikke med at finde kærligheden. Kort før ‘Paradise’ var Nathali sammen med sin nuværende kæreste, og de to fandt også sammen igen flere år efter ‘Paradise’-deltagelsen. Nu er der glædeligt nyt fra parret, da Nathali er gravid, og endda har termin den 20. februar.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

I over seks år har Nathali arbejdet som stewardesse, men måtte altså ikke flyve efter hun blev gravid, og har siden graviditeten arbejdet på hovedkontoret i stedet. Nu er det så endelig tid til at gå på barsel.

Til realityportalen fortæller Nathali, at hun glæder sig enormt til at blive mor, men samtidig også har det lidt skræmmende.

– Jeg har en masse blandede følelser omkring at blive mor. Det er jo en helt ny verden, jeg går ind i, som er meget ubekendt. For at være ærlig, er det både skræmmende og super dejligt på en gang. Jeg ved kun med sikkerhed, at jeg vil gøre alt for at blive den bedste mor, og at jeg allerede elsker ham. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver super hårdt, med en lille nyfødt, ingen tvivl om det, lyder det fra Nathali inden hun fortsætter.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

– Jeg er jo typen, der besvimer, bare det jeg skal hente en læge erklæring, så hvis nogen nærmer sig Rigshospitalet, den dag jeg skal føde, er det ikke en, der er ved at dø, så er det bare mig, der er i gang med at føde, men hvor bliver det dejligt at få ham ud. Jeg glæder mig til at se ham, til at give ham en masse kærlighed og til at starte et helt nyt kapitel i mit liv.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Hvis du skulle have glemt, hvordan Nathali så ud da hun deltog i ‘Paradise’, kan du se billederne af den nu kommende mor herunder:


Foto: TV3


Foto: TV3

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top