The perfect guide to the casino

CHOK: Stort drama mellem Türker og Daniel – Nu sviner de hinanden til på Instagram

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Der er mere drama i ‘Paradise’-land, og nu er det opstået mellem de nye parter.

Hvis man nævnte ‘Paradise Hotel’ 2020-drama, er der ingen tvivl om, at mange ville nævne dramaet mellem Christoffer og især Casper. Nu er det dog et helt andet drama, der bliver åbnet op for, nemlig dramaet mellem Türker og Daniel, der ikke har nogen kontakt i dag.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

På hotellet spiller Türker mod Casper og Daniel, men har et rigtig godt forhold med Casper i Danmark, hvilket er tydeligt at se på både Türker og Caspers Instagram. Her er Türker og Daniel tidligere blevet spottet sammen, men nu tyder det på, at der er gået noget helt galt.

På Türkers Insta-story bliver han spurgt ind til, om han ikke er venner med Daniel mere, hvilket han svarer kort og kontant på.

– Jeg har ikke noget tilovers for folk man hjælper, og i sidste ende bare sviner en til, lyder kommentaren fra Türker om Daniel.

Den kommentar har Daniel hurtigt svaret tilbage på, via sin Insta-story.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Hele ‘beefen’ mellem de to virker dog ikke til at være helt ny, hvis man ser på Daniels Instagram. Her sviner Daniel, Türker og Türkers gode ven og medejer af ‘Bronuts’, Ninos Oraha, hinanden til på en noget grov måde.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top