The perfect guide to the casino

Efter Casper ‘Balos’ kølige svar: Nu tilbyder Christoffer vanvittigt væddemål til ‘Balo’ – ‘Du ved godt, at du ikke kan sige nej’

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Hverken Casper eller Christoffer har lyst til at stoppe deres ‘beef’ med hinanden, og derfor kører de to ‘Paradisoer’ stadig på samme rulle.

Hvad der startede som et drama mellem Casper, Anna, Daniel og Tobias på den ene side og Christoffer på den anden side, har efterhånden udviklet sig til, at det kun er mellem Casper og Christoffer. Efter flere dages ro fra begge parter, blussede dramaet op igen da Christoffer foreslog, at han og Casper skal bokse mod hinanden til Stjerneboksning.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Casper har dog gjort det klart, at han kun vil bokse mod Türker, og undviger derfor ethvert tilbud fra Christoffer. Nu har Christoffer gjort endnu et forsøg på at overtale Casper til at bokse mod ham, og har således stillet noget af et væddemål op på Instagram.

– Dette opslag er dedikeret til @Casper_Balo – Først og fremmest, tak for alle jeres henvendelser, i er lidt blandede i jeres meninger: 1. (Den voksne type) Lad den nu ligge, du er bedre end ham 2. (Den retfærdige type) Dejligt du ikke finder dig i det. 3. (Underholdningen) du skal give et nyre hug fra mig. Jeg har tænkt meget over det, og dét er således, at jeg ikke finder mig i at blive udstillet af ham. Casper du vil udelukkende køre på værdighed, hvilket du på ingen måde er i position til, derefter vil du komme med en million undskyldninger og beklagelser for at undgå en fight 1vs1, starter Christoffer ud på sit Instagram-opslag, inden han fortsætter.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

– Casper, du siger: “Du ligger selv som du har redt” til det vil jeg svare – DU har selv budt op til dans – & hvis det gør det mere motiverende, så kan vi lave den aftalte, at hvis du vinder får jeg tatoveret en rotte. Men hvis du taber, så giver du en offentlig undskyldning, så alle dine unge følgere kan se hvordan man opfører sig. Så Geggo & Gengiz kan i gøre dette til en realitet? ?? casper_balo tør du?

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Det tilbud har allerede fået massere af opmærksomhed, og en af de realitystjerner, der har kommenteret på Christoffers opslag, og samtidig indikerer, at kampen næsten kun kan ske nu, er Baris fra ‘Robinson Ekspeditionen’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top