The perfect guide to the casino

Michael fra ‘Gift ved første blik’ har fundet kærligheden – Nu tager de stort skridt i forholdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Man skulle ikke tro, at der var nogen som helst deltagere fra ‘Gift ved første blik’, der ville blive en del af de aktuelle realityprogrammer, men sådan er det altså.

Michael Sommer, der blev kendt efter hans medvirken i ‘Gift ved første blik’, hvor han giftede sig med Christina Arenholdt Nielsen, har siden det lidt voldsomme brud med Christina, været single. Christina og Michael var et af de par, der blev smaskforelsket i programmet, og sidenhen forblev sammen. Alt dette ændrede sig dog, og Christina afslørede også, at hun havde fået foretaget sig en abort.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Michael har sidenhen taget noget af et skridt i tv-branchen da ‘Gift ved første blik’ er skiftet ud med ‘Ex on the Beach’. Da Michael mødte op til Reality Awards 2020, afslørede han, at han havde fundet kærligheden igen i form af den 25-årige Maria. Her ville han ikke afsløre, hvordan parret mødtes, men afslog heller ikke helt, at det kunne være i et tv-program.

Maria og Michael har det indtil videre perfekt i forholdet, der efterhånden har stået på i 2 måneder, og nu har de taget næste skridt. Maria er nemlig flyttet ind hos Michael.

– Maria er flyttet ind hos mig i mit hus i Knabstrup. Det er måske lidt hurtigt, men det er mega-dejligt. Man kan jo lige så godt springe ud i det, når det føles rigtigt. Jeg boede alene før, og hun boede hos sine forældre i Kalundborg. Så vi tænkte bare, at vi lige så godt kunne gøre det, nu hvor vi er vildt glade for hinanden, fortæller Michael til Ekstra Bladet.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

– Hun har ommøbleret huset til et rigtigt Barbie-prinsesse-hjem. Det er også fint nok, hvis det gør, at hun føler sig hjemme. Jeg føler mig stadigvæk hjemme, men det kan da godt være, at vi ændrer lidt stilen undervejs, hvis det bliver for tøset for mig. Jeg havde dog ikke et sofa-arrangement før, fordi jeg smed det ud, dengang Christina flyttede ind, så på den måde var det jo dejligt, at Maria havde noget med, siger Michael til mediet.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Udover Maria, er hendes to katte også flyttet med i huset, og Michael er heller ikke hemmelighedsfuld, når det kommer til de andre fremtidsplaner. Her afslører han, at de skal giftes før børn kommer på menuen, og at et bryllup ikke nødvendigvis behøver at være langt væk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top