The perfect guide to the casino

Havde hun ‘Paradise Hotel’ 2019’s bedste bagdel? Nu viser hun den frem i stramme træningsbukser

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


En ny sæson af ‘Paradise Hotel’ er for alvor i gang, men det betyder ikke, at de tidligere ‘Paradisoer’ ikke tåler et gensyn.

En af de ‘Paradisoer’, der var ved at gå hele vejen sidste år, var Camilla Nederby. Camilla dannede fra start par med Jonass, og til trods for, at Camilla fik større personlige følelser for Jonass end omvendt, formåede de at holde på deres stærke partnerskab, lige indtil Camilla tog en stor chance og sendte sig selv hjem.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

På det tidspunkt blev Jonass og Camilla ellers anset som et af de stærkeste par, og den største udfordrer til Teitur og Anne på hotellet. En af de ting Jonass ikke kunne stå for ved Camilla, var hendes yderst veltrænede bagdel, og imens flere realitystjerner køber sig til en større mås, har Camilla lagt massere af timer i fitnesscentret, for at få sit ønskede resultat.

Derfor mente flere drenge også, at Camilla netop havde den bedste bagdel i ‘Paradise Hotel’ 2019, og det forstår man da godt. På sin Instagram, hvor hun følges af 70.300, har hun netop bevist, hvorfor drengene på hotellet var så vilde med bagpartiet.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Camilla her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top