The perfect guide to the casino

Casper er hovedpersonen i ‘Paradise Hotel’-dramaet: Nu afslører han vigtige detaljer, om det vi ikke ser

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Casper ‘Balo’ og Türker Alici har haft et noget blandet forhold til hinanden inden på hotellet, men nu afslører Casper, hvordan sandheden egentlig er.

I to omgange har Casper og Türker for alvor været oppe og toppes på hotellet. I første omgang var da Türker sendte Caspers flirt Anna, ud af hotellet, men da Christoffer valgte at forlade hotellet, fik Anna lov til at blive, hvilket Casper ikke kunne glemme.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Samme aften som Türker troede, at han havde smidt Anna ud, lånte han Caspers bukser, og efter sandheden til parceremonien kom frem, bedte Casper om sine bukser tilbage via Tobias, der skulle være budbringer. Herfra var stregerne tegnet op, og sidenhen, har Casper og Türkers forhold ikke været det bedste.

Nu afslører Casper dog, at dette ikke helt er tilfældet. Selvom der er ingen tvivl om, at Casper var sur på Türker, så var det ikke så slemt, som produktionen fremstillede det.

– At have en rigtig mandedag på hotellet er jo enhver mands drøm. Det var intet problem at begrave stridsøksen(med Türker, red.). Vi har det egentlig rigtig godt sammen inde på hotellet, men for produktionen er det bare ikke værd at vise seerne, når det andet (Caspers og Türkers diskussioner, red.) er så spændende!, fortæller Casper til realityportalen.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Til mediet fortæller Casper samtidig, at stemningen mellem drengene er helt fin, selvom de står i to forskellige grupper. Derfor tog de også lidt pis på alt dramaet, hvilket man også kunne se i dagens afsnit.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top