The perfect guide to the casino

WHAT?! Efter bruddet med Bro – Elina har scoret ny kendt sanger

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Elina Dahl og Kevin Andreasen, aka Bro, var et af Danmarks største reality-par, efter de fandt sammen under ‘Paradise Hotel’.

Da Bro tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ i 2018, fik han øje på ‘Miss Paradise’-vinderen Elina Dahl, og det samme gjorde Elina. Her endte flirteri på hotellet ud med et forhold i Danmark, men da Bro året efter tjekkede ind i 2019 sæsonen, gik det galt.

Her kyssede Bro med den smukke Klara Montes, og selvom Bro angivenligt ikke var i et forhold med Elina på daværende tidspunkt, hjalp det ikke på forholdet med Elina.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Elina og Bro havde nemlig fundet sammen igen, men i november 2019, kort efter de havde annonceret, at de ledte efter en fælles bolig, bekræftede Elina, at de var gået fra hinanden igen. Nu har realityportalen afsløret, at Elina har fundet sammen med en anden kendt sanger.

Den svenske Benjamin Ingrosso spillde den 3. november i VEGA, og her var han i byen efter koncerten. Her blev Benjamin og Elina spottet sammen, og dansede tæt og intenst med hinanden. Efter den hede flirt i byen, er begge parter også begyndt at kommentere søde beskeder på hinandens Instagram, og selvom der er et hav af piger, der kommenterer på Benjamins billeder, er Elina flere gange en af de få, der har fået et svar, og så endda et lille hjerte.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Benjamin er heller ikke bange for at kommentere en masse hjerter til Elinas opslag, hvilket Elina har været hurtig til at svare tilbage på. Det tyder derfor på, at der er en gevaldig flirt i luften mellem ‘Paradisoen’ og den svenske musiker.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top