The perfect guide to the casino

Kendt fodboldekspert scorer ‘Paradise’-babe – Mødte hinanden på TV3 SPORT

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Camilla Tandrup Hansen er blevet kærester med en yderst velkendt fodboldekspert.

Tilbage i 2013 var Camilla Tandrup Hansen en del af ‘Paradise Hotel’, og dengang blev hun kærester med sin medparadiso Alexander Rexen. Efter opholdet i Mexico fortsatte de deres forhold hjemme i Danmark, og de var efterfølgende sammen i tre år.

Efter det forhold kom hun kort tid efter sammen med Thomas Cortz Johansen, som er kendt fra anden sæson af ‘Fristet’. De to var sammen indtil november forrige år, og nu har hun kastet kærligheden over en velkendt dansk fodboldekspert.

Sådan så Camilla ud under ‘Paradise Hotel’:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning


Foto: TV3 / NENT Group

Camilla Tandrup Hansen er nemlig kommet i et forhold med Clark James, som er kendt fra TV3 SPORT-formaterne ‘PL Parlamentet’ og ‘Verdens Bedste Liga’. Derudover har han også stiftet Liverpool-fanklubben Redmen Family, som er Danmarks største fællesskab for danske Liverpool-fans.

Det kønne par har lært hinanden at kende gennem TV3 SPORT, da Camilla arbejder som make up-artist på stationen.


Foto: Camilla Tandtrup / Instagram

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top