The perfect guide to the casino

Dropper bh’en: Reality-babe viser sine nye silikonebryster frem

Foto: Discovery

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame

Hun endte i en stor shitstorm da hun skulle have lavet næsen og brysterne om.

‘Ex on the Beach’-baben, Line Maria Busk, indgik i december et samarbejde med en klinik, hvor hun blandt andet stod for en giveaway til en operation. Den konkurrence med en gratis plastikoperation, som kom i samarbejde med den klinik, hvor hun fik lavet sine bryster og næse, blev hurtigt et stort emne i diskussionen om, hvad man kunne tillade sig at dele på de sociale medier.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Her bliver det kaldt uansvarligt at lave en konkurrence om plastikoperationer, når der kan være meget mindreårige børn, der følger med på ens profil. Kritikken er haglet ind da kritikerne mener, at det giver et forkert indblik i, hvordan ens krop skal se ud samtidig med, at der kan være store konsekvenser ved en plastikoperation, hvis det ikke bliver gjort ordenligt.

Line Maria har selv sagt, at hun fortryder dele af samarbejdet med klinikken, men heldigivs er hun glad for sine egne operationer. Derfor er hun også glad for at vise silikonebarmen frem på Instagram til sine 51.400 følgere og gør det nu igen.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Du kan se meget mere til Line Maria her.

VIDEO: Grundspillet i 3F Superligaen blev afsluttet med dramaer og masser af mål, hvor der blev scoret ikke mindre end 26 af slagsen søndag eftermiddag. Du kan se alle målene i videoen øverst oppe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top