The perfect guide to the casino

Casper involveret i endnu et drama: ‘Hun skal holde sin kæft!’

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Der er ingen tvivl om, hvem flertallet af seerne kan lide og ikke lide, i årets udgave af ‘Paradise Hotel’.

På hotellet og hjemme i Danmark, er det især Casper og Daniel, der står for skud, og førstnævnte mere end andre. Casper har trukket den ene overskrift efter den anden, og nu er den gal igen. I gårsdagens afsnit af ‘Paradise’, blev Casper endnu en gang overspillet, hvilket endte ud i, at den andens gruppe magt gik udover Caspers gruppe.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Her endte Caspers partner, Freja, med at forlade hotellet da Heidi fredede sig med Casper. Efterfølgende bad Casper Heidi om at sove på sofaen, hvilket Heidi mildest talt blev noget overrasket og forarget over.

– Jeg har aldrig hørt før, at en mand har sagt til en kvinde, at hun skal sove på sofaen. Selvom man er uvenner, synes jeg, det er meget respektløst og siger meget om ham som person, sagde Heidi i afsnittet, og har sidenhen fortalt, hvordan Caspers gruppe ignorede hende og fik hende til at føle sig uvelkommen.

Kritkken rettet mod Casper, har han svaret tilbage på til Ekstra Bladet, og her giver den kontroversielle ‘Paradiso’ ikke meget for Heidi.

– Uanset om det havde været Heidi, Türker eller en helt femte, jeg skulle sove sammen med, så havde jeg opfordret dem til at tage sofaen. For hvorfor skal personen tage Frejas plads i min seng, når personen lige har været med til at smide Freja ud?, siger han til mediet og forklarer, hvorfor han ikke selv tog sofaen.

– I og med at det var mit værelse fra dag et, så selvfølgelig skal hun ikke have plads i min seng. Jeg ofrer ikke mig selv, når hun lige er gået imod mig. Når man er den, der ender på sofaen, vil man altid synes, det er hamrende nederen, og man vil være bitter over det. Men det er et spil. Hun skal holde sin kæft og komme videre. Hvis hun trodser mig igen, så bliver hun henvist til en sofa igen.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Efter gårsdagens afsnit smed Casper et opslag op med netop Heidi og ham selv, hvilket også endte ud i en større shitstorm.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top