The perfect guide to the casino

STORT drama mellem Teitur, Anne og de nye ‘Paradisoer’

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Det virker til, at de nye deltagere i ‘Paradise Hotel’, ikke er helt glade for måden de bliver klippet sammen på.

Da hele sagen om Christoffers exit blussede op, svarede Casper ‘Balo’ igen på Instagram og fortalte, at alt ikke er som man ser på tv’et, men at Christoffer i stedet er blevet klippet så godt sammen, at man får medlidenhed med ham. Nu er der opstået nyt drama mellem de tre nye ‘Paradise’-hunke Tobias, Casper og Daniel, og denne gang bliver der skudt mod to store navne i branchen.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

På den anden side står Anne Plejdrup og Teitur Skoubo, der stod i finalen sammen ved sidste ‘Paradise Hotel’. Imens Anne løb med prisen som ‘Årets kvindelige deltager’ ved Reality Awards 2020, løb Teitur med 2. pladsen som ‘Årets mandlige deltager’, men vandt dog prisen som ‘Årets par’ med Jonass. Til trods for den store status i realitybranchen, er Tobias, Casper og Daniel ikke bange for at gå til angreb

På Paradise Hotels egen Instagram-profil, har de efter dagens afsnit lagt et ‘meme’ ud, hvor de laver sjov med Daniel, Tobias og Caspers blikke, da alle pigerne gav Oliver Erngart opmærksomhed efter han tjekkede ind. Det var Anne og Teitur hurtigere til at kommentere på.

De kommentarer fra Anne og Teitur faldt ikke i god jord hos de tre drenge, der hurtigt svarede igen med et par hurtige modsvar.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Her stopper den dog ikke helt, for Casper tog den et stykke videre, og postede et ‘billede’ af Teitur og Anne til sin Insta-story.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top