The perfect guide to the casino

Jonass udstiller Teitur: Afslører han lige, hvor mange Teitur har været sammen med her?

Foto: TV3

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame

Der sker ting og sager med hele ens liv, når man har sagt ja til at være med i ‘Paradise Hotel’, og samtidig ender med at gå rigtig langt.

Det kan Jonass Jannec og Teitur Skoubo skrive under på som de seneste ‘Paradisoer’. Begge drenge nåede til finalen, og imens Teitur gik videre til troskabstesten og blev den endelig vinder af ‘Paradise Hotel’, måtte Jonass rejse tomhændet hjem. Sidenhen er Jonass og Teitur blevet bedste venner, og toppede også venskabet til Reality Awards 2020, da de vandt titlen som ‘Årets par’.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Der er ingen tvivl om, at Jonass og Teitur har scoret mange damer, især efter deltagelsen i ‘Paradise’. De to drenge har aldrig ville indrømme, hvor mange de har været sammen med, men nu har Jonass lavet sjov med Teitur på sin Insta-story, og muligvis løftet sløret for, hvor mange Teitur har været sammen med.

– Vi kalder den her for Teitur, der er cirka 450 piger der ved hvorfor, siger Jonass spøgende til elefanten, som mest af alt må anses som en joke omkring Teiturs antal af sexpartnere.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Du kan se meget mere til Jonass her, imens du kan følge Teitur her.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

VIDEO: I anledning af Kasper Hjulmands tiltræden i jobbet som dansk landstræner har TV3 SPORTs Carsten Werge mødt den tidligere FC Nordsjælland-træner til et længere interview. Se videoen øverst oppe på siden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top